Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 754519meb.k12.tr
WEB https://karacasucpl.meb.k12.tr
Adres : KARACASU FERHUŞ MAH. HAVAALANI CADDESİ NO 8 PK 46100 DULKADİROĞLU/KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Karacasu çok Programlı Anadolu Lisesi olarak nitelikli eğitim faaliyetleriyle mahalli ve ulusal düzeyde saygın, kaliteli ve tercih edilen bir kurum olabilmek ; düşünen, araştıran, kendine güvenen sorumluluk sahibi ve üretken bireyler yetiştirerek toplumun yaşam kalitesini yükseltmektir.
MİSYON : Karacasu çok Programlı Anadolu Lisesi olarak mesleki eğitim ve öğretim faaliyetleriyle toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz sportif ve kültürel alanda etkinliklere katılmakta ve kendi çapında başarılar elde etmektedir.

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Yabancı Dil : İngilizce-Arapça
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : 5 tane özel servis çalışmakta
Ulaşım : Şehir merkezinden 43 ve 44 nolu halk otobüsleri.
Yerleşim Yeri : KARACASU FERHUŞ MAH. HAVAALANI CADDE NO:8 PK:46100 DULKADİROĞLU/KAHRAMANMARAŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl-İlçe Merkezine Uzaklık: 10 km Havaalanına 3 km. Toki Evlerine 350 m. KSU Karacasu Kampüsüne 1,5 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : FUTBOL TURNUVASI FUTSAL TURNUVASI BADMİNTON MASA TENİSİ SATRANÇ BASKETBOL VOLEYBOL GÜREŞ BİSİKLET ORYANTİRİNG
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI, KADEP, BOYAP, EDEP, SEUP, Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor, EDUCATÜRK, Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor,